Karriär lager och logistik

Våra medarbetare gör hela skillnaden

Rätt inställning, massa energi och vassa hjärnor kan vi inte få nog av. Hjälp oss och våra uppdragsgivare att nå våra gemensamma högt uppsatta mål.

Insitepart Karriär
Karriär Insitepart anställda

Att vara en del i teamet

För att trivas hos oss måste du stimuleras av att arbeta för våra kunders framgång.

Som medarbetare på Insitepart ska det vara roligt att gå till jobbet! Du trivs och stimuleras av att tillsammans med dina kollegor arbeta hårt för att leva upp till våra våra kunders högt ställda förväntningar. Hos oss är det du själv som sätter begränsningarna för hur du vill utvecklas. Oavsett om du arbetar i någon av våra driftverksamheter eller är en del av ett specialistteam, så kommer nyfikenhet och initiativförmåga snabbt leda till ökat ansvar och nya utmaningar.

För att säkerställa att du alltid har rätt förutsättningar att lyckas i din roll har vi interna program för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Karriärmöjligheter

Hos oss sätter du själv begränsningarna för hur du vill forma din karriär. Nyfikenhet och initiativförmåga leder till ökat ansvar och större utmaningar.

Kompetensutveckling

Om vi ska lyckas måste du ha förutsättningarna att lyckas. Vi tror på ökad kunskap och förmåga genom att aktivt dela kunskap och erfarenheter mellan kollegor, men också genom egenutvecklade utbildningsprogram.

Teamkänsla

Hos är du del i ett team. Vi är beroende av varandra och strävar mot samma mål. Vi arbetar dynamiskt och samverkar i många olika situationer och funktioner.

”För att attrahera, utveckla och behålla de vassaste individerna krävs det att vi ständigt utmanar och ifrågasätter det vi gör.”

Tobias Jonasson, VD och koncernchef, Insitepart

Lediga tjänster

Läs mer om våra lediga tjänster på vår karriärsida.